Home

Dragi psiholozi, budući psiholozi, prijatelji psihologije!

 

Udruga studenata psihologije Psirius vas poziva na treći Regionalni susret studenata psihologije SPIRI koji će se održati od 4. do 6. svibnja 2017.

 

Predstojeći SPIRI 2017 je treći po redu te se saziva s ciljem promicanja konstruktivne kritičnosti i znanstvenog skepticizma u psihologiji. Bilo da se radi o kritičnosti o samim postulatima psihologije ili kritičnosti iz perspektive psihologije prema drugim domenama znanosti i ljudskog djelovanja, imamo znanstvenu odgovornost promišljati, propitkivati, testirati hipoteze, težiti boljim i znanstvenijim metodama, pristupima, objašnjenjima i teorijama. Stoga nam je cilj okupiti studente psihologije i srodnih područja i potaknuti diskusiju o kritičnosti i skepticizmu kroz studentska izlaganja, pozvana predavanja, radionice, tribine i okrugle stolove. Predlažu se teme s područja kritičkog mišljenja kao istraživačkog interesa, ali i bilo kojeg područja psihologije sagledane s kritičkog stajališta bilo prema samim konstruktima, metodologiji ili drugome.

Prijave na SPIRI 2017 su otvorene do 1.4.2017. Zato pripremite svoja istraživanja i pregledne radove, prijavite se kao aktivni sudionici i predstavite nam što vas u psihologiji potiče na razmišljanje. Također, kao pasivni sudionici sudjelujte u zanimljivim predavanjima, tribinama i radionicama. Osim „školskog“ programa na SPIRI-ju vas očekuje pregršt druženja i zabave, team-buildinga, fine hrane i pića, gostoprimstvo grada Rijeke i Filozofskog fakulteta u Rijeci te nova poznanstva i prijateljstva!

U svakom slučaju, poput našeg Skeptusa, nabodljajte se kritičkom mišlju i dođite nam na 3. SPIRI!

Veselimo se vašim prijavama!

 

Organizacijski odbor SPIRI 2017

Udruga studenata psihologije Psirius