Otvaramo prijave za SPiRi 2019

Dragi naši stari i novi SPiRi-jevci!
Službeno su otvorene prijave za ovogodišnji SPiRi, koji će se održati od 25. do 27.4.2019. Prijave će se zatvoriti 15.3.2019. u 23:59. Tema ovogodišnjeg SPiRi-ja je Cyberpsihologija i tehnološki napredak.

Aktivni sudionici mogu prijaviti bilo koji rad iz područja cyberpsihologije, rad koji se tiče različitih tehnologija, korištenja novijih metoda istraživanja i obrade podataka i slično. Radovi mogu biti znanstvenoistraživački ili pregledni radovi u formi izlaganja ili poster prezentacije.

-> POVEZNICA NA PRIJAVE <-

 

Ponešto o ovogodišnjoj temi:
Cyberpsihologija je grana psihologije koja istražuje kako se interakcija ljudi odvija kroz tehnologiju, kako tehnologija utječe na naše ponašanje, kako se tehnologiju može prilagoditi našim potrebama te na koje načine naša psihološka stanja mogu biti pod utjecajem tehnologije. Pri istraživanju sličnog sadržaja, može se naići i na termine poput Internet psihologije ili kibernetike. Cyberpsihologija se bavi, između ostaloga, online edukacijom, komunikacijom, interpersonalnim odnosima, zločinima, ovisnosti i psihoterapijom.

Vidimo se na 4.SPiRi-ju!